Khamis, 5 April 2012

Website Download Software

Harini aku nak kongsi sket pasal website2 yang boleh korang pegi untuk mengdownload software2 yang digunakan untuk laptop/pc korang. Kat website ni korang bleh dapat macam2 software seperti antivirus, adobe reader, audio, video, browser dan macam2 lagi. So untuk kali ni aku senaraikan 3 website yang aku rasa bleh dipercayai dan bebas dari segala ancaman anasir jahat..



 

Masa korang sedang online jika korang ada dapat messege suh install ape2 kat laptop/pc korang, sila abaikan dan jangan tekan install atau ok sebab kebarangkalian adalah tinggi untuk mengatakan benda tu adalah malware atau virus atau ape2 pun anasir jahat yang akan mengganggu kesejahteraan laptop/pc korang yang selama ni hidup bahagia...

3 ulasan:

  1. Nunud XOXOApril 05, 2012

    pakai torrent je siap bole dpt keygen agi . besh wo .

    BalasPadam
  2. bukan suma org advance mcm ko..haku tunjukkan cara yg senang org nak buat...

    BalasPadam
  3. Nunud XOXOApril 06, 2012

    baiklah . sila install whatsapp . if pkai android xde whatsapp, viber bagai sila flush smartphone anda di dlm toilet bowl . maceh .

    BalasPadam